Assortiment

Productcategorieën

AGF-Pakketten

De Zaai-Ster AGF Pakketten

Alle groente- en fruittassen van Van ’t Land zijn dagelijks te bestellen. Mooie tassen met een gevarieerde inhoud en voorzien van een goed recept. Kijk voor meer informatie op vantlandtas.nl. Tevens zijn wij distributeur van de Odin-abonnementen in Noord-Nederland.

AGF

De Zaai-Ster AGF

U vindt bij ons een breed assortiment; van grootschalige basisproducten tot aan de specialiteiten en speciale rassen van kleinere telers. We halen graag zoveel mogelijk van dichtbij, maar wijken wanneer dat gepast is ook uit naar het buitenland.

Zuivel en Eieren

De Zaai-Ster Zuivel

Van ambachtelijke boerenzuivel tot aan buitenlandse kaasspecialiteiten. Ruime keuze in zowel glazen verpakking als pakken en bekers. Van kleinschalig lokaal tot aan de grootschaliger bio-merken. Per stuk bestelbaar in zowel groot- als kleinverpakking.

Kaas

De Zaai-Ster Kaas

Je vindt bij ons de heerlijkste Hollandse kazen tot exclusief buitenlands assortiment, maar ook zijn de specialiteiten uit de regio ruim vertegenwoordigd. Uiteraard is naast de kazen van koemelk ook een breed assortiment aan geiten- en schapenkaas.

Vegetarisch en veganistisch

De Zaai-Ster Vegetarisch

Vegetarisch is meer dan alleen een vleesvervanger! Smakelijke spreads, voedzame burgers en mediterrane specialiteiten. Wij bieden een enorm assortiment aan producten op basis van soja, tofu, tempeh, zeewier en peulvruchten.

Koelvers

De Zaai-Ster koelvers

Een breed assortiment in convenience en delicatessen met de heerlijkste pesto’s, verse pasta’s en diverse dinerproducten voor zowel retail als de out of home markt. Van luxe producten tot aan de dagelijkse boodschappen.

Vlees en Vis

De Zaai-Ster Vlees&Vis

We hebben een prachtig assortiment rund-, varkens-, lams- en kippenvlees. Regionaal vlees rechtstreeks van de boerderij uit de diepvries is uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben we mooi vleeswaar assortiment met onder meer regionale én buitenlandse specialiteiten.

Diepvries

De Zaai-Ster Diepvries

Een grote keuze aan diepgevroren groente, aardappelproducten en fruit. Ook bieden diverse gemaksproducten, want ook is ons assortiment ruim vertegenwoordigd op het gebied van convenience. Binnen het ijs-assortiment zijn ook dieetproducten ruim vertegenwoordigd.

DKW

Droge Kruidenierswaren

Naast het  assortiment DKW-partners uit de branche dat bij ons bestelbaar is, bieden we tevens een onderscheidend assortiment in droogwaren. Bijzondere merken en productlijnen die een sterke aanvulling zijn op de bekende bio-merken.

Bent u geïnteresseerd in ons actuele assortiment?

De Zaai-Ster
×