Groothandel

De Zaai-Ster biedt een aantrekkelijk en breed biologisch assortiment. Honderden klanten vinden hun weg in ons rijke assortiment. De Zaai-Ster heeft gedegen kennis van de biologische branche en ervaring in het beleveren van verschillende type klanten, van groot tot klein en van Groningen tot in België. Wij bieden een compleet versassortiment voor retail, out of home en verwerker.

Verscheidenheid aan producten

Jarenlange samenwerkingen met boeren maken het mogelijk om een grote verscheidenheid aan producten te leveren. Wij werken met kleinere en grote producenten en telers in de biologische sector. Hierdoor kunnen wij kleinschalige, ambachtelijke producten rechtstreeks van de boer leveren, maar is het ook mogelijk om producten in grote volumes te leveren.

Partners in DKW

Vanuit onze oorsprong zijn we een vers-groothandel. Intensieve samenwerkingen met gelijkgestemde partners in droge kruidenierswaren (DKW) bieden u de gelegenheid om ook biologische DKW bij ons te bestellen. In veel gevallen is dit assortiment zelfs op stuksniveau beschikbaar.

Bewerkte AGF

Samenwerking met een biologisch gecertificeerde snijderij, biedt u ook de mogelijkheid om bewerkte groente te bestellen, in zowel klein- als bulkverpakking. De Zaai-Ster levert panklare producten aan grote instellingen en diverse sla- en groentemixen aan natuurvoedingswinkels.

De Zaai-Ster
×