Logistiek

De Zaai-Ster is groothandel en transportbedrijf binnen één organisatie. Wij vinden het belangrijk dat biologische producten zo efficiënt mogelijk vervoerd worden. Als groothandel zorgen we ervoor dat onze klanten de beste producten op de beste manier aangeleverd krijgen. Als transporteur doen we datzelfde voor onze transport-klanten; snel van A naar B en met grote zorg geconditioneerd vervoerd.

 

 

De Zaai-Ster De Zaai-Ster

voorbeeld-logistiek2 Orderpicken zuivel 07

Samen sterker

Met velen in de branche werken we aan hetzelfde ideaal. Wij geloven dat we een betere, eerlijker en mooiere wereld mogelijk kunnen maken door samenwerken in plaats van onderlinge tegenwerking. Als transporteur denken wij niet alleen aan onze eigen groothandel. Producten van telers en producenten voor andere partijen in de branche zijn welkom in één van onze vrachtwagens. De geldt ook voor bestellingen van collega-groothandels aan hun klanten.

 

Uitsluitend biologisch

Ons dichte logistieke netwerk zorgt voor een snelle belevering van klanten en efficiënt transport binnen de branche. Natuurlijk vervoeren wij uitsluitend biologische producten.

 

Meer informatie

Onze logistiek planners beantwoorden graag uw vragen en plannen uw transportopdracht in. Neem contact op via transport@zaai-ster.nl of 0594-611945

voorbeeld-logistiek

 

De Zaai-Ster
×